Gelaatsverzorgingen

 

 


Tijdens de gelaatsverzorgingen kan U helemaal tot rust komen. Tijdens elke verzorging wordt het gelaat gereinigd, er wordt een peeling gedaan, en gebruiken we aangepaste ampulles, massage, masker, serum en dagcrème.

 

 

 

 

 

BIO PURE

Skin oxygen therapy
Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar huid graag diepgaand wil ontgiften waardoor je huid beter kan ademen. Detox-voor-je-huid BIO-PURE heeft 3 specifieke werkingen:
1. stimuleren van de zuurstoftoevoer
2. vangen van zware metalen
3. boost energie en ATP-productie.

90% van de vrijwilligers die deze producten heeft getest, bevestigt dat de huid beter ademt, zuiverder en veerkrachtiger is. De zichtbare effecten zijn een gezonde uitstraling, energie en een stralende teint.

 

HYDRA CLINIC

Hydrateren en voeden
Bij een droge huid is het natuurlijke hydratatiemechanisme niet in evenwicht. Een droge huid heeft een tekort aan lipiden (voeding), een gedehydrateerde huid heeft een tekort aan vocht. Een vermindering van de hydratatie in de hoornlaag heeft als gevolg dat deze minder rekbaar wordt. Dit veroorzaakt al snel minder souplesse en elasticiteit wat het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels met zich meebrengt.

 

SENSITIVE PRO

De cosmetische-genetische oplossing voor de reactieve huid. Een rechtstreekse werking op de genen die een rol spelen bij ontstekingen en celstress.
Een reactieve huid is kwetsbaarder dan een normale huid. Bij een reactieve huid heeft de opperhuid een verslechterde barrièrefunctie. Deze gevoeligheid van de huid is het gevolg van een verlaging van de tolerantiedrempel. Hoe reactiever de huid, des te lager de tolerantiedrempel. Dit verschijnsel zorgt voor een hevige reactie van de huid op stoffen die van nature niet-irriterend zijn. De opperhuid voelt geïrriteerd aan, wat zich uit in een kriebelend gevoel en jeuk dat met tussenpozen of regelmatig voorkomt.
De roodheden in de huid gaan zichtbaar verminderen.


 

SLIM FACE LIFT

Ericson Laboratoire Slim Face Lift is ontworpen voor mannen en vrouwen die op natuurlijke en doeltreffende wijze de tekenen van gezichtsveroudering willen bestrijden, zonder gebruik te maken van een zware invasieve chirurgische ingreep. Slim Face Lift pakt exact de plekken aan waar huidverslapping en vetophoping plaatsvindt. Vaak zijn dit de plekken onderaan het gezicht, zoals de wangen en kin. Doordat Ericson Laboratoire Slim Face Lift de ontspanning op deze plekken aanpakt zal er een liftend effect optreden en vetophopingen verdwijnen.

 

SKINJEXION

Een hi-tech performance anti-rimpel behandeling
Het is de innovatieve combinatie van 3 hi-tech actieve ingrediënten die snel inwerken op de rimpels.
1. "No Age VXN" antioxidant vertraagt de vorming van rimpels.
2. "BTX" ontspant contracties van de huid en maakt rimpels zo gladder.
3. Hoog moleculair hyaluronzuur vult de rimpels.

 

ENZYMACID

Enzymacid is een unieke peelende behandeling geschikt voor bijna elk huidtype (niet voor de gevoelige huidjes). Het is een bijzondere combinatie gemaakt van Microdermabrasie, fruitzuren en enzymen. De micro-dermabrasie wordt manueel uitgevoerd en schuurt de oppervlakkige lagen van de huid, zo kunnen de huidcellen zich gaan vernieuwen. Daarnaast bevat deze scrub ook ijzergluconaat wat de hoornlaag hydrateert en de opname van vitamine C verhoogt.  Om een diepe werking in de huid te verkrijgen maakt Enzymacid gebruik van fruitzuren, dit zijn Alpha-Hydroxy zuren (AHA’s). Doordat de dode huidcellen grotendeels zijn verwijderd door de micro-dermabrasie kristallen kunnen de zuren beter en dieper doordringen in de huid. Hierdoor verminderen pigmentvlekken, actinische plekjes, littekens, grauwe sluier, tekenen van vermoeidheid en veroudering. De gestabiliseerde enzymen zwakken de verbinding tussen de cellen af en zorgen dus voor een versneld afschilferproces en huidvernieuwing. De huid voelt heel zacht aan na toepassing van de enzymatische peeling en er is een direct zichtbaar, fris en stralend effect.

 

PERFECTION

Een drievoudige werking voor een huid zonder vlekken en absolute witheid. Met de tijd zien mensen meer gekleurde plekken, of zelfs zeer donkere vlekken, op hun huid verschijnen, in het bijzonder op het gezicht of op de handen. Deze vlekken worden verzoorzaakt door een aanzienelijke concentratie van melanine in de keratinocyten op de huid. Deze behandeling gaat dan ook niet enkel de bestaande pigmentatie gaan behandelen maar ook zorgen dat er geen nieuwe pigmentvlekjes kunnen bijkomen. Deze verzorging werkt dan ook genetisch, depigmenterend en beschermend. 

 

VITAMIN ENERGY

Vitamin Energy is een dubbele behandeling met vitamines en plantaardige taurine.
Een echte energy booster die voor iedereen geschikt is.
Wat deze lijn absoluut uniek maakt is: 

 

  • Unieke Booster rijk aan taurine
  • Maximale Multi Vitamines – vitamine C, A, E, H, B9, B6, B5 en B3
  • Hoge concentratie vitamine C – 20%
  • Hoog Frequente Energetic T.BAR met 6000 micro vibraties per minuut

 

BIO-OPTIC

Oogverzorging
Dit zie je door kraaienpootjes, droogtelijntjes en rimpels. Er treedt een onvermijdelijke verarming op van de lederhuid op gebied van structurele eiwitten (elastine & collageen). Dit is toe te schrijven aan veroudering. Om dit te bestrijden, moeten we de micro-circulatie verbeteren en de vermoeide ogen en zwellingen ontlasten.
De Bio Optic kan worden toegepast bij elke behandeling maar ook apart.